Specialist in projecten

Dat een prachtig project op heel wat bekijks kan rekenen, is vaak een beloning voor de liters bloed, zweet en tranen die er in de constructie geslopen zijn. Maar bewonderende blikken alleen volstaan echter niet om de totstandkoming te kunnen financieren.

 

Loopt de verkoop wat stroever dan verhoopt, dan is het misschien zaak een andere aanpak te overwegen. Een frisse manier van werken. Een andere strategie. En misschien zelfs een nieuw aanspreekpunt. 

Geen project te veel

De Nieuwe Markt

Maximale woonruimte op het centrale marktplein in Harelbeke. Dat was - en is nog steeds - de krachtlijn van De Nieuwe Markt. Alle appartementen van dit project zijn verkocht, dankzij de combinatie van visie, voeling en energie. Proficiat aan de kopers!  

 

Ook op zoek naar een gedreven partner voor de verkoop en invulling van jouw project? Doe beroep op The Rock!

One Broel

Prestigieus wonen in Kortrijk, aan de voet van de broeltorens. Dat is One Broel. The Rock stond mee in voor de activatie en verkoop van dit bruisend project in het hart van de stad. 
 
Ook op zoek naar een gedreven partner voor de verkoop en invulling van jouw project? Doe beroep op The Rock!

Eerst lef, dan lof

 

Een goed scorend vastgoedproject ontwikkelen, daar is niet enkel lef, maar vooral ook visie voor nodig. Je moet er immers als volleerde visionair in zien te slagen de nood, de vraag en de regionale tendenzen uit de buurt van de projectgrond nauwgezet in kaart te brengen. Enkel zo kan je je ervan vergewissen dat je met het perfecte project voor het doelpubliek op de proppen zal komen. En lof oogsten...

 

Gedreven door vastgoed in z'n breedste zin

 

Bij The Rock worden we gedreven door vastgoed in de breedste zin van het woord. Als makelaar gaat het voor ons niet enkel om het faciliteren in de overdracht van vastgoed tussen twee partijen, maar vooral om te kunnen bijdragen aan wat 'kwalitatief wonen binnen het bestaand stedelijke weefsel' dan wel hoort in te houden. 

 

Van concept tot verkoop

 

Bij projectontwikkeling draait alles om het creëren van een logische indeling, het optimaliseren van de circulatieruimtes en het opkrikken van de woonbeleving tot het hoogst mogelijke niveau. Met heel wat ervaring willen we bij The Rock graag bijdragen aan zowel de conceptuele fase als de aan- en verkoop van projectwoningen. Met engagement én empathie brengen we nieuwbouwverkoop op plan aan de man (volgens de Wet Breyne). Onze uitgebreide juridische en bouwtechnische kennis wenden we hierbij aan als een goede huisvader, om je zo het perfecte advies te kunnen verlenen, of je nu koper of projectontwikkelaar bent!