Specialist in projecten

Dat een prachtig project op heel wat bekijks kan rekenen, is vaak een beloning voor de liters bloed, zweet en tranen die er in de constructie geslopen zijn. Maar bewonderende blikken alleen volstaan echter niet om de totstandkoming te kunnen financieren.

 

Loopt de verkoop wat stroever dan verhoopt, dan is het misschien zaak een andere aanpak te overwegen. Een frisse manier van werken. Een andere strategie. En misschien zelfs een nieuw aanspreekpunt. 

Geen project te veel

Eerst lef, dan lof

 

Een goed scorend vastgoedproject ontwikkelen, daar is niet enkel lef, maar vooral ook visie voor nodig. Je moet er immers als volleerde visionair in zien te slagen de nood, de vraag en de regionale tendenzen uit de regio van de projectgrond nauwgezet in kaart te brengen. Enkel zo kan je je ervan vergewissen dat je met het perfecte project voor het doelpubliek op de proppen zal komen. En lof oogsten...

 

Gedreven door vastgoed in z'n breedste zin

 

Bij The Rock worden we gedreven door vastgoed in de breedste zin van het woord. Als makelaar gaat het voor ons niet enkel om het faciliteren in de overdracht van vastgoed tussen twee partijen, maar vooral om te kunnen bijdragen aan wat 'kwalitatief wonen binnen het bestaand stedelijke weefsel' dan wel hoort in te houden. 

 

Van concept tot verkoop

 

Bij projectontwikkeling draait alles om het creëren van een logische indeling, het optimaliseren van de circulatieruimtes en het opkrikken van de woonbeleving tot het hoogst mogelijke niveau. Met heel wat ervaring willen we bij The Rock graag bijdragen aan zowel de conceptuele fase als de aan- en verkoop van projectwoningen. Met engagement én empathie brengen we nieuwbouwverkoop op plan aan de man (volgens de Wet Breyne). Onze uitgebreide juridische en bouwtechnische kennis wenden we hierbij aan als een goede huisvader, om je zo het perfecte advies te kunnen verlenen, of je nu koper of projectontwikkelaar bent!

Project in de kijker

De Nieuwe Markt

Harelbeke

Maximale woonruimte
op het centrale marktplein

Meteen woonklaar

Elk appartement is vanaf de eerste dag woonklaar, om comfortabel te genieten. Aan alle moderne en functionele wensen werd gedacht en alle ruimtes zijn met duurzame en tijdloze materialen afgewerkt.

 

 

Langs de nieuwe boulevard

Woon, werk, shop en ga uit eten in het gezellige centrum van Harelbeke. Ervaar de bedrijvigheid van de markt, met de rust van de Leie om de hoek. Je woont langs de nieuwe boulevard die het centrum met het water verbindt.

 

 

Doordacht ruimtegevoel

Alle ruimtes werden vindingrijk ingericht, elke centimeter wordt maximaal benut. De combinatie van weldoordachte details zorgt voor uiterst comfortabele en grotere leefruimtes. Geniet van geborgenheid en ruimtegevoel op het inpandige terras.

 

 

Veelzijdige mobiliteit

De Nieuwe Markt combineert de voordelen van een centrale ligging op de as Kortrijk-Gent, ruime ondergrondse parkeermogelijkheden en het station op 250 meter. Je neemt naar wens de auto, trein of fiets, of gaat te voet via het marktplein of langs de oevers van de Leie.