Betrouwbaar vastgoed

Vertrouwen als sleutel

 

Aan het eind van een geslaagde vastgoedtransactie, hoort een finale handdruk waarbij iedere betrokken partij zich naar waarde voelt geschat. Mijn missie bestaat erin om in het verkoopproces ieder individu persoonlijk te begeleiden en van oprecht advies te verstrekken. Uiteraard moeten de cijfers kloppen, maar finaal draait het om de mensen, en onderling vertrouwen. 

Onze panden te koop

The Rock staat garant voor no-nonsense. What you see is what you get. En dat is tegenwoordig heel wat waard. Zoveel als een huis, zeg maar.

Testimonials

Testimonials

Brigitte D.

Bij het verkopen van onze ouderlijke woning hebben we het geluk gehad om Peter te ontmoeten die ons vanaf het eerste kennismakingsgesprek meteen veel vertrouwen gaf.

 

Het complexe verkoopdossier zorgde voor heel wat extra voorbereiding maar Peter werkte dit met duidelijke communicatie en deskundige vakkennis geduldig en behoedzaam tot in de puntjes af.

 

Van begin tot eind even behulpzaam, meedenkend, bereikbaar…  Kortom een rots in de branding.

Naast zijn vakkennis scoort Peter hoog in het persoonlijk contact, in zijn empathisch vermogen. 

 

Professioneel met veel enthousiasme en passie. Een luisterend oor, persoonlijke aanpak, een eerlijke mening, iemand die zijn job 100% met kennis en passie uitoefent! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een makelaar!

 

Wij zouden alvast zo opnieuw kiezen voor deze correcte, aangename samenwerking. 

Fijn dat er met zoveel inzet maar zeker ook met geduld en vertrouwen naar een finaal akkoord kon worden toegewerkt.

 

Peter, Heel veel respect! Hartelijke dank! Doe zo verder!

Thomas D.

Zelfs als koper is het een waar genoegen om met Peter te mogen samenwerken. Onze ervaring was echt uitzonderlijk vanaf de start. Het betrof een complex verkoopdossier dat Peter afhandelde met grote professionaliteit, expertise en oprechte toewijding.

 

Zoals elke koper kwamen we voorheen wel al in contact met verschillende makelaars, echter geen enkele zo voorbereid, zo eerlijk en zo integer als Peter. In no-time zijn we tot een compromis gekomen en ook mbt de akte (/zonevreemdheid) was Peter steeds een hulp om te overleggen en mee te denken.

 

Peter is de enige makelaar die ik met veel vertrouwen iedereen zou aanraden.

Lieve V.S.

Per toeval? ontmoette ik Peter tijdens mijn zoektocht naar een nieuw aangepast (lees: kleiner) pand voor de toekomst. Om mijn droom te kunnen realiseren, moest ook mijn eigen huis verkocht worden. Peter kwam ter plaatse en was de rust zelve en drong zich niet op, wat mijn vertrouwen wekte. Als controlefreak valt het immers niet mee om de verkoop van mijn eigen paradijsje uit handen te geven.

 

Nadat de eerste stappen waren gezet, sloeg de paniek alsnog meer dan eens toe.

 

Peter luisterde met engelengeduld en kon mij(n hersenspinsels) heel goed “lezen” en reageerde dan gepast waardoor het vertrouwen bleef groeien.

 

Peter wist mij telkens gerust te stellen zonder mij te dwingen of een ongemakkelijk gevoel te geven. Voor al mijn vragen en bekommernissen had hij een pasklare oplossing.

 

Ook na de de verkoop blijft Peter je verder begeleiden. Engagement ten top.

 

Dankjedankjedankjefijn!

Lieve

 

Fam. Coeck (Sophie)

"Dankbaar dat Peter, ‘The Rock Real Estate’, op ons pad gekomen is  i.f.v. verkoop huis nalatenschap.

 

Het voorbereidende werk die reeds bij een eerste contact werd toegelicht, gaf ons meteen vertrouwen. Een heldere communicatie, een eerlijke marktconforme prijssetting voor zowel koper als verkoper. 

 

De eerste stenen waren gelegd. Veel respect voor de sereniteit waarmee, een soms toch wel moeilijk dossier als ‘verkoop van een nalatenschap’ in goede banen werd gelegd.

 

Elk bezoek van potentiële kopers werd naar iedereen gecommuniceerd. Op een toch wel vrij korte periode werd de verkoop een feit.  

 

Peter doet zijn job met hart en ziel. Steekt heel veel tijd in het voorbereidende werk. Wat zich uiteraard manifesteert in een vlotte verkoop. 

 

Kortom: Een vrijblijvend gesprek met Peter, kan de steen wel eens in de juiste richting laten rollen. ;-)

 

Succes!"

Y. Vermote

Toevallig kruisten onze wegen elkaar. Peter heeft me bijgestaan bij het kopen van een nieuw appartement en tevens bij de verkoop van het appartement waar ik woonachtig was.

 

Peter beheerst de gave van het luisteren. Hij onderscheidde zich door zich in te leven in mijn situatie en mij dan ook gericht bij te staan. Hij neemt en geeft de tijd zodoende tot conclusies en oplossingen te komen die je niet alleen een goed gevoel geven maar die eveneens poorten openen die u toekomstgericht opportuniteiten bieden en je geluk ten goede komt.

 

Peter werkt op een eerlijke en realistische manier. Hij heeft een diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en de desbetreffende wetgeving. Beschikt over een netwerk waarmee hij praktische oplossingen uitwerkt zodoende de dossiers tot in de puntjes voor te bereiden.

 

Ik woon nu gedurende 3 maanden in mijn nieuw appartement, een echte openbaring, mijn leven kreeg een nieuwe wending. Bedankt Peter voor je oprechte, eerlijke en klant ondersteunende aanpak.

Ik hoop dat nog vele mensen kennis zullen mogen maken met je uitzonderlijke kwaliteiten als expert in de vastgoedwereld en als mens, zodoende de juiste beslissingen te nemen in hun zoektocht naar een doeltreffende warme thuis.

 

Bedankt dat onze wegen elkaar mochten kruisen.

Y. Vermote

Rik & Annick

Met dank aan Peter vonden wij een heel mooi, ruim en gezellig appartement in hartje Harelbeke. De kers op de taart kwam er nadat Peter in een mum van tijd ons huis in Hulste wist te verkopen. Alle rompslomp van papierwerk werd ons bespaard en bezoeken werden pas gepland nadat alle documenten in het bezit waren. Alles verliep vlotjes en was goed georganiseerd. Voor vragen was Peter steeds bereikbaar. Service ten top!!

 

Dikke merci! Rik & Annick

H.W.

“Nog ne keer een hele dikke merci voor de supervlotte verkoop van Horebeke (gister voltooid) aan de hele charmante Isabella waar ik even voordien een leuk contact had om de overdracht van water en elektriciteit te doen. Zelfs gister bij het afhalen van de laatste spullen stond ze daar met een taartje en thermos koffie. Je hebt haar goed gekozen en we spraken met veel lof over je handel en wandel... Een pluim op uwen hoed! Misschien hebben je oren getuuut...

 

Tot volgend project

Daaaaaag"

N.D.G.

"Als je mij ooit vraagt waarom je Peter zou moeten nemen als vastgoedmakelaar/bemiddelaar, dan zou ik je zeggen: “je moet niks, maar ga eens in gesprek met Peter”.  Mijn ervaringen met hem gaan veel verder dan de pure zakelijke service die ik op andere plaatsen kreeg.   Vanuit passie vertrekt hij met jou in de eerste plaats vanuit 'jij als mens', of je nu koper of verkoper bent. Door die persoonlijke verbinding geeft hij vanuit zijn expertise de juiste oplossingen aan. Meer zelfs, hij anticipeert vanuit dat vakmanschap op alle mogelijke vragen of issues die er kunnen komen. Dus bij Peter bijna nooit: ‘ik zal het moeten vragen’. En gebeurt dit toch, dan is er steeds binnen de kortste tijd een antwoord.

 

Dus Peter, via deze wil ik je van harte bedanken voor wat je voor mij deed! Je inspanningen, je vertrouwen, je dienstbaarheid, je energie, je engagement, je persoonlijkheid, ... kortom je persoonlijke meerwaarde verdient mijn oprechte waardering.

 

Nen dikke merci,"

Nathalie en Tony H.-V.

"Een appartement kopen en een huis verkopen in coronatijd is niet zo evident, geen essentiële verplaatsingen, geen huisbezoeken enz. Het maakte ons enigszins bezorgd. Peter heeft er alles aan gedaan om ons bij te staan en te begeleiden in deze onzekere tijd. Alles wordt voor je geregeld, niets is hem te veel. De telefoontjes worden onmiddellijk beantwoord, op je mails krijg je binnen de paar minuten tegenbericht, zelfs op zondag. Heb je een vraag, wil je nog iets zien, iets weten, alles wordt er aangedaan om je wens in te willigen, dat heeft ons een fijn gevoel, altijd even vriendelijk. Wij gaan met een gerust hart verhuizen. Dank U wel Peter"

Daniël en Marie-Jeanne

"Peter
Na zoeken en contacten met verschillende makelaars kwamen we via onze zoon bij jou terecht. Op 2 weken tijd slaagde je erin een nieuwe woonst voor ons te vinden, rekening houdend met al onze vragen en verzuchtingen. Omdat we blij waren over je deskundigheid werd jij, de aankoopmakelaar, nu ook onze verkoopmakelaar. En jawel, ook hier stelde je ons niet teleur: na 2 à 3 weken was onze woning verkocht.

Als iemand op zoek is naar een makelaar hebben we maar één gouden tip, Peter Ronsse van The Rock Real Estate, waar je een klant bent en geen nummer. Je stak pas van wal als alles piekfijn in orde was: keuringen, attesten, EPC, vergunningen. Zelfs na het tekenen van de verkoopovereenkomst, bleef je ons ondersteunen met raad en daad tot bij het verlijden van de akte. Zo werk je écht in vertrouwen. Nogmaals bedankt Peter!

Van harte"

Guy & Marcelien V.- D.

"Beste Peter,

Langs deze weg willen mijn moeder en ikzelf jou nogmaals van harte bedanken voor de heel aangename samenwerking en de verkoop van de ouderlijke woning te Middelkerke.

Jouw aanpak, jouw gedrevenheid, jouw inzet, jouw passie voor immobiliën heeft ertoe geleid dat onze woning in de meest moeilijke periode van het jaar vlot en binnen de door jou vooropgestelde termijn verkocht werd en dan nog aan een prijs die wij nooit voor mogelijk hielden, de vraagprijs.

Ongezien welke inspanningen jij hebt geleverd om de verkoop tot een goed einde te brengen evenals de professionele manier waarop je tewerk ging.
 

Wie bij jou een woning wenst te verkopen of aan te kopen zal het zich zeker niet beklagen, integendeel."

Jean-François D.

"Cher Monsieur,

J’ai eu beaucoup de plaisir à travailler avec vous et j'ai particulièrement apprécié 3 qualités :

  1. Votre professionnalisme (estimation et explication du prix, précision dans les nombreux documents, traitement du dossier, feedbacks réguliers)
  2. Votre engagement et votre persévérance (campagnes publicitaires, journées portes ouvertes, mailing, changement des photos, etc.) alors que cela ne s’avérait pas facile à vendre.
  3. Votre parole et votre honnêteté… le plus important… je me sentais en confiance.

Vous souhaitant encore de nombreux succès"

Frank M.

"Hi Peter,

Ik wou u nogmaals danken voor uw hulp bij de verkoop van het pand van mijn ma. Geen evident pand (erg verouderd) waar daarenboven nog de garages van opgesplitst moesten worden.   Mijn ma (80 jaar) was zeer onder de indruk van uw hulpvaardigheid. Ik ben u heel dankbaar dat u zovele malen naar mijn ma bent heen en weer gereden voor documenten, attesten, sleutels en wat nog. Dat was echt een super dienstverlening. Mijn ma had eerder een slechte ervaring met een makelaar die haar eerder een appartement had proberen aan te smeren en ze was het vertrouwen in vastgoedmakelaars helemaal kwijt. Maar bij u was het vertrouwen vrij snel totaal.

 

Nogmaals dank voor uw hulp bij deze verkoop.  Wij kunnen u warm aanbevelen."

Filip M.

"Dag Peter,

We zijn zeer content dat je echt alle middelen hebt ingezet om ons appartement, dat al 3 jaar te koop stond bij een andere agence, te verkopen.  We zijn content omdat je een actieve verkoper bent ipv een passieve verkoper die gewoon enkele foto's op het net zet en dan met zijn duimen zit te draaien tot er een potentiële koper komt opdagen.  Je kon de interesse opnieuw opwekken door het appartement op een frissere en aantrekkelijkere manier te presenteren.

Groetjes en succes,"

Guy

"Beste Peter,

Nogmaals bedankt voor de vlugge verkoop dat uitsluitend te danken is aan uw professionele inzet.

Met vriendelijke groeten,"