The rock keeps on rolling

Delicham Waregem

Een verkoop beklinken doen we sprankelen met Champagne. Reeds in 2011 ontmoette ik Frank als klant, sindsdien is hij met Delicham uit Waregem mijn hofleverancier van Solid Real Champagne!

FOTO - 36-

Nibies

Op het einde van het jaar is het altijd fijn om in dankbaarheid terug te kijken op het voorbije jaar. Mijn klanten van The Rock Real Estate bedanken in stijl voor hun vertrouwen in elk jaar doe ik voortaan graag met de rocks van Nibies!

The Rock - Nibies-

Vogelhuisjes

Dankzij de dagbesteding van Goed voor Elkaar in Veenendaal in samenwerking met de schoolgemeenschap Het Perron, ook in Veenendaal, voor de print, ontvangen kopers van een woning binnenkort een vogelhuisje! Ook de vogeltjes hebben recht om zich écht thuis te voelen!

Wielerploeg

De koers zit in mijn hart en in mijn ziel, dus uiteraard ben ik ook in 2023 sponsor van het amateurwielerteam Body & Bike - BMB Boekhouding - The Rock Real Estate.

Schlagerfestival

Na even te hebben geproefd van sponsoring van het Schlagerfestival in 2022 na een heel leuk contact met Christophe Rommens besloot ik voor 2023, zonder het echt te beseffen, één van de hoofdsponsors te worden. Het prachtige was dat een deel van de opbrengst ging naar het goeie doel "Het Ventiel". Ik organiseerde samen met Stefanie Pollie een preparty in de handelsruimte van Hairfashion Kimberley, we zorgden voor een goodie bag en het volledige gezelschap genoot van een fantastische avond!

15
Goodie bag
Foto Schlagerfestival uitreiking 1
Foto Schlagerfestival uitreiking 2

Salon d'Automne

Met de kapel in verkoop in de Groeningestraat te Kortrijk van de zusters Paulinen, kwam het idee om samen met mijn broer en kunstenaar Matthieu Ronsse iets speciaals te doen. Matthieu kwam met het geniale idee en Salon d'Automne was geboren.

Salon

Gezondheid

We zeggen soms gemakkelijk dat gezondheid een kostbaar goed is. Als ex-topsporter besefte ik meer en meer eens je vol op in het werk zit, dat je daar soms moet voor werken. Vandaar, voor iedereen die wil werken aan zijn gezondheid, of je nu wil wandelen, lopen, fitness, yoga of wat dan ook doen van sport, geniet ervan en bouw verder aan jouw gezondheid. Building on my Solid Real Health was geboren...

Rug

Opening Loungebar VeVino

Toen Kristof van Vevino mij het idee pitchte voor de zomer Loungebar was ik er onmiddellijk voor gewonnen. De sponsoring was toen de logische volgende stap! Blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen om mensen te laten genieten en ontspannen in de Loungebar!

Opening VeVino Loungebar