Over The Rock

Betrouwbaar vastgoed

solid.

 

Geen kleine lettertjes, maar kapitalen. Geen blaasjes, wel een frisse wind. Geen grote verhalen, maar pragmatiek, rechtdoorzee. Een woord is een woord. Dat is The Rock: een makelaar, maar vooral een mens waar je kan op bouwen.

 

real.

 

Natuurlijk gaat het bij vastgoed om waarde, maar tegelijk gaat het om mensen. De verkoper hoopt dat zijn eigendom naar waarde wordt geschat, en ook de koper verlangt een correcte taxatie voor wat hij of zij belangrijk acht in relatie tot diens levensfase. De voorzieningen, het karakter, de mogelijkheden of de locatie zullen bepalen hoeveel een woning iemand waard is. En precies op dat raakvlak, tussen pand & persoon, tussen ratio & sentiment, daar is The Rock. Want waar ratio de keuze bepaalt, is het emotie die ons beweegt tot actie!

 

estate.

 

Bij The Rock kan je terecht voor de koop of verkoop van zowel residentieel als professioneel vastgoed. Ongeacht de complexiteit van het dossier, zoeken we samen naar oplossingen. Contacteer ons en samen brengen we de bal aan het rollen!

Peter Ronsse

Gewaardeerd

Bij The Rock staat waardering centraal, voor de verkoper, de koper én het vastgoed. Een correcte waardering maakt dat elk krijgt wat hij of zij toekomt. 

 

Onverbloemd

Verwacht je niet aan een goednieuwsshow, maar aan de realiteit. Zonder de blaasjes maken we je wijzer in de voordelen en mogelijkheden van een pand, maar tegelijk geven we je ook de werkpunten van een pand mee.

 

Integer

Een woord is een woord, en transparantie staat centraal, of er nu gewerkt wordt volgens een klassieke verkoop of via biedingen met gesloten omslag. Iedereen krijgt dezelfde kansen en mogelijkheden. Met een akkoord tussen koper en verkoper is de deal gesloten. Correcte communicatie is key.

 

Fanatiek

Toeters, bellen, franjes, dure adjectieven…? Verwacht je aan niets van dit alles. Aan het juiste tempo en met een passie voor het vak, zetten we ons fanatiek in voor je. Problemen bestaan niet, oplossingen daarentegen!
 

Betrokken

Engagement is de sleutel tot jouw pand. Voor The Rock draait het niet om de nummers, maar om de individuen, of je nu koper of verkoper bent. We denken graag met je mee, en bezorgen je met veel plezier het gepaste advies op maat.

Panden in de kijker

525.000 €

Bavikhove

Gesloten

806,00 m²

3

3709265

bavikhove

525000.00

@htype.name.slug

669.000 €

Harelbeke

Gesloten

144,00 m²

3

3709261

harelbeke

669000.00

@htype.name.slug

530.000 €

Maldegem

Gesloten

207,00 m²

0

3708629

maldegem

530000.00

@htype.name.slug