Appartement met zicht op de Leie

Kortrijk

Kenmerken

Exclusief appartement te huur met zicht op de Leie met 2 slaapkamers en terras en parkeerplaats

Beschrijving

Nieuwbouw appartement met ondergrondse parkeerplaats op topligging in het hartje van het bruisende Kortrijk met zicht op de Leie en Broeltorens met 2 slaapkamers en terras. Het appartement is reeds geschilderd en heeft mooie hoge plafonds, kamerhoge deuren en een kwaliteitskeuken met alle comfort.

 

Indeling: ruime inkom met grote berging en gastentoilet. Via een kamerhoge glazen deur kom je in een lichtrijke leefruimte met open keuken en fenomenaal zicht op het water en Broeltorens. Aansluitend is een terras van 9m² met zicht op het water met glazen balustrades voor een optimale beleving. In de nachthal is er ruimte voor een kast en zijn er 2 ruime slaapkamers en aansluitend een badkamer met dubbele wastafel een ruime inloopdouche en een bijkomend toilet.

 

Een ideaal appartement om dag in dag uit te genieten van de beleving in de stad en een betoverend zicht overdag en 's avonds. In de prijs is een makkelijk inrijbare parkeerplaats inbegrepen, ondergronds is er ook een ruime fietsenberging aanwezig.

 

Voor meer info en plaatsbezoek contacteer Peter op 0495/511.391.

Prijs

1.150€/maand + 60€ syndic

Energie

  • Nieuwbouw - Minimaal S31-eis - E40-eis

Bebouwing

  • Bebouwing: Hoekappartement - 1ste verdieping

  • Bouwjaar: 2022

  • BVO: 101 m² + 9m² terras