Het kloppend hart van Harelbeke, dat beleef je op De Nieuwe Markt...


In tijden waar levenskwaliteit binnen alsmaar belangrijker wordt, waar de impact van wonen op het milieu ook alsmaar belangrijker wordt en waar het handig is om alle voorzieningen in de onmiddellijke omgeving te hebben zonder te moeten inboeten op uw levenskwaliteit en wooncomfort… Daar biedt De Nieuwe Markt u alle oplossingen!


U woont of werkt in het stadscentrum met voldoende aandacht voor energiezuinig wonen met alternatieve energievormen, aandacht voor beleven en winkelen, openbaar vervoer dichtbij én mogelijkheden genoeg om te genieten van de rust en de natuur langs de Leieboorden of in de Gavers zonder dat u zich hoeft te verplaatsen met de auto die u veilig in de ondergrondse parking kan laten staan.


Laat u vandaag nog verrassen door ons veelzijdig aanbod aan instapklare appartementen met royale terrassen waar u die nieuwe thuis optimaal kan beleven.


Voor een bezoek aan onze modelappartementen en persoonlijk advies contacteer Peter (BIV 510.335) op 0495/511.391 of peter@therockrealestate.be.


Moet u de eigen woning eerst nog verkopen? Informeer zeker naar onze oplossingen op maat om u ook in dit proces in alle vertrouwen te ondersteunen.

Prijs

Handelspanden: vanaf 150.000€
1 slaapkamerappartement: UITVERKOCHT
2 slaapkamerappartement: vanaf 233.000€
3 slaapkamerappartement: vanaf 260.000€
 
Exclusief aankoopkosten. Vraag bij een bezoek gerust uw persoonlijke totaalprijscalculatie.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan
Wanneer wenst u opgebeld te worden

Bedankt voor uw aanvraag! Wij gaan hiermee aan de slag.

Tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten

Peter